Panziónk Budapesttől 6 km-re található Mogyoród természetvédelmi körzettel határos üdülőövezeti részén. Kapuinkat 2005-ben nyitottuk meg az általunk tanított kutyák gazdáinak kérésére, akik szerették volna, ha a kutyusaik a már megismert helyen, családias környezetben, mozgás és játékigényüket is kielégítve élvezhessék a gazditól távol töltött időt. Az otthonos környezet, a tágas kert, a napi többszöri sétáltatás, a több mint húsz éves szakmai háttér még a problémás kutyák esetében is biztosítja a kellemes időtöltést kutyája számára.

Kivágó Arnold

kutyakiképző - többszörös Magyar bajnok, 2016 Munkakutya világbajnok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

”Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.” (Anatole France)

1983-óta foglalkozom kutyákkal,1985-ben mesterkiképző címet kaptam. Kutyakiképzői pályafutásomat a csepeli kutyaiskolán kezdtem, ahol tíz éven keresztül csoportos kiképzést vezettem, illetve sportkutyák vizsga- és versenyfelkészítésével foglalkoztam.

Katonaság alatt határőr kutyákat képeztem, majd 2004-ben elvégeztem az ORFK Kutyavezető-képző Iskolát, ahol kutyavezetői képesítést szereztem jeles minősítéssel. Számos versenyen értem el sikereket az általam kiképzett kutyákkal, és többször voltam a Nemzeti Válogatott tagja is. Folyamatosan továbbképzéseken veszek részt, a képzési módszeremről megtekinthet egy válogatást az ide kattintva!

A munkám, a hobbim, az életem a kutya, és a velük való foglalkozás, mert szerintem kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes, ahogy Heinz Rühmann is mondja.